2011. december 31., szombat

Év végi elemzés

Elég sok minden történt idén a Kedy kreatív háza táján, címszavakba rendeztem őket. Voltak szép, és szomorú pillanatok is (a legszomorúbbakat nem részletezném most).

Fórum
Év elején létrehoztam egy fórumot, amelyben a kézműveseket szerettem volna összehozni tapasztalatcsere céljából. Ez többé kevésbé sikerült, volt, aki használta a fórumot, de elég kevesen. Ez a szám év végére sem lett több, köszönhetően többek között a sorozatos regisztrációs hibáknak és spameknek. Igyekeztem ezeket visszaszorítani, de egyelőre stagnál az oldal.

Játékok
Összesen 4 játékot indítottam idén, ezen kívül részt vettem a madewithlove.hu adventi játékán. Örültem, hogy adhattam, és örültem, hogy örültetek a nyereményeknek! Jövőre is tervezek játékokat! :)

Vásárok
Idén vásároztam először. Nagy élmény volt számomra mindegyik alkalom, bár egyik sem zárult felhőtlen sikerrel. Na de nem baj, jövőre is megyek, majd jelzem az eseményeknél az időpontokat, helyszíneket, hátha valaki ellátogat.

Interjúk
Két interjú készült velem idén. Egyiket itt, másikat itt találjátok. Nagyon örültem mindkettőnek, köszönöm a lehetőséget!

Flattr
Csatlakoztam a Flattr-hez. Bár még nem kaptam egy zöldet sem, nem szomorkodom, nem hoztam olyan tartalmat és olyan sűrűn, amivel kiérdemeltem volna. Talán majd a következő évben. 

Beszerzések
Sikerült idén új bélyegzőt, valamint egy ékszerállványt venni.

Tervek 2012-re:
- minimum negyedévente játék
- több ékszer készítése, ezáltal aktívabb blog és facebook-frissítések
-igyekezni fogok minden tekintetben jobban odafigyelni a Kedy kreatívra.

Addig is mindenkinek Boldog, alkotóknak ötletekben gazdag Új Évet (is) Kívánok! :)


4 megjegyzés:

  1. Remélem, teljesülnek a vágyaid és megvalósítod a terveidet. Minden jót! BÚÉK!

    VálaszTörlés
  2. Boldog Új Évet Kívánunk!!!

    VálaszTörlés
  3. Köszönöm Lora!
    Horimarikáéknak és Nektek is viszont!

    VálaszTörlés