2010. november 13., szombat

Lightbox és egy kis gyurma

3 hozzászólás    
címkék: 
Tudom, mostanában nagyon eltűntem, ami a kreatív postolást illeti. Igazság szerint nem tétlenkedéssel töltöttem az időt, alkottam ezt-azt. Vannak új technikával készült ékszerek is, de mivel jelenleg nem működik a Meska-boltom, nem szeretném megmutatni őket. Kivéve egyet. Ezzel neveztem be a karácsonyi gyurma-játékra is. Mamámnak nagyon megtetszett, így valószínű, hogy hozzá vándorol majd. :)
Ma elkészítettem a fotódobozt is, ennek a segítségével elvileg jóval szebb képeket lehet készíteni. Kipróbáltam, szóval most egyben megmutatom az ajándékot, és az ún. lightbox-omat, illetve a vele készíthető és javított képeket is (mert azért nem lehet minden tökéletes :) ).

Szóval a doboz:





Az egyik vele készített kép:



A javított változata:



A másik kép:



Javított változata:

3 megjegyzés:

  1. Szupi :) Én is annyit gondolkodom h kéne ilyen dobozt csinálnom de nem tudom hogy álljak neki. Kari meg lusta megcsinálni, pedig ő javasolta anno nekem :)

    VálaszTörlés
  2. Tök jó! Ez egy egyszerű doboz, ami belűl tiszta fehér?

    VálaszTörlés
  3. Azért ez sem tökéletes. Most másik gépnél vagyok, itt kicsit sötétebbnek tűnnek a színek, mint az otthonin, így nem tudom most melyik változat az, amit mások látnak :)

    Dóri: Mondd neki, hogy csinálja meg, max. 1 óra, de én szerintem fél óra alatt készen voltam vele :) Ha van doboz, onnan már könnyebb nekiállni :)

    Gaby Erika: Igen, össz-vissz néhány fehér lapra van szükség, dobozra, ragasztóra és ollóra vagy snicerre. A lapok mérete a doboztól függ. Ez kicsi doboz, de a belsejéhez még nekem is szükségem lesz egy A3-asra. Most csak ideiglenes megoldással egy A4-est tettem bele hosszában. Plusz mindegyik oldalra ragasztottam fehér lapot.

    Külsőre gondoltam, hogy majd kicsit átalakítom, hogy azért kinézzen valahogy, de akkor már nem olyan fényeket kap, mint amire szükség lenne, így valószínű, hogy hagyom.

    VálaszTörlés