2010. július 13., kedd

Zsugorka újra

Készült néhány zsugorkás füli kb. hónapokkal ezelőtt, de az egyiket megpróbáltam kisütni és nem lett jó. Így aztán hagytam a többit. Tegnap viszont kénytelen voltam megint ilyesféle dologra vetemedni egy megrendelés miatt, így megpróbálkoztam vele újra, és most jó lett! Négy füli készült így, ők azok:






Holnap felkerülnek Meskára is!

Készítettem magamnak bélyegzőt. Nem nagy szám, de így nem kell mindig a festékre várni ha kifogy, hogy nyomtassak újabb adag névjegykártyát. Inkább ezt a megoldást választottam.

Érdekes módon a szabadságom alatt három felhasználó is írt meskán, pedig tudomásom szerint nem voltam a szemezgetőben, hogy rám találjanak. Anélkül pedig elég nehéz. De nem bánom, örülök neki. Bár eddig egyikből se lett semmi. Egyiküknek sürgősen kellet volna készíteni két fülit, de itthon maradt a zsugorkám, csak ezen a héten tudtam volna elkészíteni, de már a hétvégére kellett volna neki. Aztán egy másik felhasználó érdeklődött az egyik füli kapcsán, hogy hol lehet személyesen átvenni. Megírtam, még nem jelzett vissza. A harmadik már nagyobb falat. Megkértek, hogy alkossak valamit, amit egyszer már valaki elkészített zsugorkából tintaporos nyomtatóval, de a vevő nem találja otthon sehol, a készítő pedig nem vállalta újabb termék készítését, így engem választott a vevő. Problémám, hogy nincs tintaporos nyomtatóm, így jobb híján színesceruzákkal kellett megoldanom a dolgot. Közel nem lett olyan ugye, mint az eredeti nyomtatós. A lehetőségekhez képest szerintem egész jó lett, de nem tartom valószínűnek, hogy vételre kerül, hiszen meg sem közelíti a régit. Nem baj, megtartom magamnak :)

Sikerült végre mágnest vennem! Meg mobilékszernek kis madzagot. A legjobb az egészben, hogy még delfinkapocs is volt hozzá, mégis 30,- Ft volt darabja. Elég durva! Nagyon örültem a szerzeményeimnek! Még kitűrőalapot szeretnék, mert nem találok sehol.

2 megjegyzés:

  1. Egyszerűen gyönyörűek a hópelyhesek. Ezüstszínben vagy világoskékben még inkább eltudom képzelni:) Ügyes vagy!

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm szépen! Jó az ötlet, legközelebb ha ilyet készítek, kipróbálok valami ezüstöset, ha van ilyen toll. Ezek alkoholos filccel készültek, mert az nem kenődik. Ezüstben eddig csak zselés tollal találkoztam, az szerintem maszatolódna :(

    VálaszTörlés